Bestel nu jouw exemplaar van Van passie naar boek!

Contact

Van passie naar boek is onderdeel van Tangram Studio. Wat begon met een boek, groeide uit tot een blog. Zonder blabla, vol tips waar je écht iets mee kan, achtergrondinformatie en inspiratie. Zodat ook jij aan de slag gaat met je boek en je droom waarmaakt, en dat boek dat al jaren in je hoofd leeft geboren laat worden!

Heb je vragen, tips of aanvullingen? Heb je een boek geschreven en vind je het leuk om geïnterviewd te worden? Of heb je een geweldig idee voor een boek maar weet je niet waar je moet beginnen en kan je wel wat hulp gebruiken?

Stuur me dan even een berichtje!

3 + 6 =

Hanneke de Wit

In 2010 begon ik met mijn eerste boek. Mijn beide zoons waren veel te vroeg geboren en omdat bleek dat er geen enkel babyboek bestond dat geschikt was in deze situatie, besloot ik om zelf een boek te maken. Als ontwerper en had ik al veel boeken voor klanten gemaakt, en nu was ik mijn eigen doelgroep.

In eerste instantie wilde ik niet meer dan twintig exemplaren laten drukken. De doelgroep leek veel te klein om winst te kunnen verwachten, maar de Facebook-pagina die ik opende om mijn boek te promoten, had binnen een paar uur ruim 500 enthousiaste volgers. Zo’n klein aantal boeken was dus niet genoeg! Maar, een grote oplage laten drukken, dat is toch veel te duur? Hoe ga ik dat betalen? En verdien ik die investering ooit terug?

Ja dus! Van mijn eerste en van mijn tweede boek is de vierde druk inmiddels verschenen, en ik gaf een vierde boek uit waarin alles bij elkaar kwam: Van passie naar boek, een stappenplan om je boek te schrijven en uit te geven.

Rond mijn boeken bouwde ik met succes mijn twee bedrijven op. Door een heel kleine niche te kiezen en door iedereen die mij volgde vanaf het allereerste moment bij het proces te betrekken.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een boek in eigen beheer uit te geven. Het enige wat je nodig hebt is jouw visie, het doorzettingsvermogen dat jij als ondernemer hebt, en iemand die je wegwijs maakt.

Ruim baan voor jou dus om je boek te schrijven en zelf uit te geven, en ik kan niet wachten om je daarbij te helpen!